Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Održana 20. sjednica Upravnog odbora OSCG

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore održao je 20. sjednicu u utorak, 12. marta 2024. godine u prostorijama OSCG u Podgorici.

Upravni odbor OSCG je na predlog Trenerske komisije OSCG imenovao selektore mlađih reprezentativnih selekcija:

Za selektora muške pionirske odbojkaške reprezentacije Crne Gore imenovan je MILJAN BOŠKOVIĆ.

Za selektora muške kadetske odbojkaške reprezentacije Crne Gore imenovan je DEJAN RADIĆ.

Za selektora muške juniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore imenovan je DARKO PREBIRAČEVIĆ.

Za selektora ženske pionirske odbojkaške reprezentacije Crne Gore imenovan je PETAR KOKOVIĆ.

Za selektora ženske kadetske odbojkaške reprezentacije Crne Gore imenovan je MLADEN MILADINOVIĆ.

Za selektora ženske juniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore imenovan je MARKO RADUSINOVIĆ.

Upravni odbor je na predlog Trenerske komisije OSCG usvojio izmjene i dopune Pravilnika o dozvolama za rad sportskih stručnjaka-trenera u oblasti odbojkaškog sporta.

Upravni odbor donio je odluku o imenovanju Komisije za izdavanje trenerskih licenci OSCG, koja sprovodi postupak za izdavanje dozvola za rad – licenci shodno Pravilniku o dozvoli za rad sportskih stručnjaka-trenera u oblasti odbojkaškog sporta u sastavu Nikola Radomirović (predsjednik), Ksenija Božović (član) i Nikola Pješčić (član).

Upravni odbor je donio odluku o razrješenju dosadašnjih članova Registracione komisije OSCG Miloša Jovanovića, Saše Ivanovića i Ivana Boškovića.

Upravni odbor OSCG donio je odluku o imenovanju novih članova Registracione komisije OSCG u sastavu: Nikola Pješčić (predsjednik), Ivan Bošković (član) i Saša Ivanović (član).

Donijeta je odluka o imenovanju Sudijske komisije OSCG u sljedećem sastavu: Sonja Simonovska (predsjednica), Jelena Mitrović (član), Nevena Terzić (član), Saša Ivanović (član), Nikola Pješčić (član).

Upravni odbor je imenovao i komisiju za ocjenu suđenja na takmičenjima OSCG u sastavu: Anka Ivanović (predsjednica), Saša Ivanović (član) i Miloš Jovanović (član).

Povezani članci

Back to top button