Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Razno

Održan zajednički trening ŽOK ”Galeb” i OOK ”Mrkojevići”

U četvrtak, 19. januara, u fiskulturnoj sali OŠ ”Jugoslavija” održan je zajednički trening i druženje mlađih selekcija ŽOK ”Galeb” i OOK ”Mrkojevići”.

Kroz razmjenu muđusobnih iskustava, predavanje, praktične vježbe, igru, diskusiju, trening je održao i vodio iskusni trener Rajko Tijanić (Galeb) sa mlađim kolegom Elvirom Bajramovićem (Mrkojevići).

-“Drago nam je što su naš poziv prihvatili sportski radnici iz ŽOK ”Galeb”. Bila je ovo prilika da se uvjerimo u dobre uslove za rad ovog kluba, da se djeca međusobno druže, a treneri međusobno razmjene svoja iskustva u radu sa mlađim kategorijama. Ubuduće ćemo takođe težiti unapređenju i poboljšanju našeg najmlađeg kluba u Crnoj Gori na svim poljima, te nam je želja da ostvarimo kvalitetnu saradnju i sa ostalim klubovima u Crnoj Gori, koje ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže na ovakav ili sličan vid druženja”, stoji u saopštenju Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići”.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button