Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAReprezentacijaSlajderSlikeU18 (M)

Održan tehnički sastanak – sve je spremno za početak Balkanijade

Večeras u hotelu Grand održan je tehnički sastanak, gdje je predsjednik Cvetko Pajković svim timovima poželio dobrodošlicu i puno uspjeha na predstojećim mečevima. Timovi su na sastanku upoznati sa svim pojedinostima vezanim za turnir, čime su stečeni svi uslovi za uspješan početak takmičenja.

“Želim da isprobam igrače od kojih puno očekujem u budućnosti, tako da će svi igrači dobiti priliku. Ovo su ujedno i pripreme za Evropske olimpijske igre za mlade koje će se održati u Gruziji. U svakoj utakmici daćemo sve od sebe, pa se nadamo i medalji.” – izjavio je selektor turske reprezentacije Salih Erdogan Tavaci.

“Očekujem da svaku utakmicu odigramo na najvišem nivou i pokažemo naš kvalitet, takođe ovo će biti i odlične pripreme za nastup na Evropskim olimpijskim igrama za mlade” – izjavio je selektor srpske reprezentacije Milan Đuričić

“Prvenstveni cilj mi je da isprobam nove igrače, tako da će ovo takmičenje za nas biti više kontrolnog karaktera, pa i ne očekujem neki veliki rezultat” – kazao je trener rumunske reprezentacije Daniel Savoiu.

“Bitno je da odigramo utakmice što je bolje moguće, pa iako izostane rezultat nećemo biti razočarani” –  kazao je selektor bosanske reprezentacije Milovan Vasiljević.

“Na ovom takmičenju daćemo svoj maksimum i pokušati da se borimo za svaki poen” – kazao je trener crnogorske reprezentacije Predrag Ćorluka.

balkansko prvenstvo kadeti balkanijada cetinje odbojka oscg raspored utakmica

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button