Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropska liga 2014SenioriSlajdertiker

Održan tehnički sastanak, poznat sastav Poljske

Večeras je u 22 časa u hotelu Trzebnica održan tehnički sastanak ekipa učesnica sa delegatom Enom (Belgija). Nakon što je utvrđeno da obije ekipe zadovoljavaju uslove za učešće na takmičenju, za duele u Milicu i Valbrziču licencirani su sledeći igrači:

POLJSKA

1 NOWAKOWSKI Jan
3 ZUREK Michal L
4 STEPIEN Przemyslaw
6 KACZYNSKI Michal
7 WACHNIK Jakub
8 BOLADZ Bartlomiej
9 MUZAJ Maciej
10 FILIP Michal
13 KEDZIERSKI Michal
14 STOLC Slawomir
16 HAIN Piotr
18 DRYJA Dawid

 

 CRNA GORA

1 MINIC Aleksandar
2 DABOVIC Simo
3 BABIC Luka
4 CUK Gojko
5 STRUGAR Rajko
6 CACIC Vojin
8 LAKCEVIC Nikola L
11 CUK Bozidar
13 MEDENICA Vuk
16 VUKASINOVIC Marko L
17 JECMENICA Ivan
18 CULAFIC Milos

Selektor Crne Gore Slobodan Boškan odlučio je da za utakmice sa Poljskom licencira dva libera – Nikolu Lakčevića i Marka Vukašinovića. Po novim pravilima, libero se može promijeniti sat vremena prije početka utakmice.

Selektor Poljske Andrej Koval, inače našoj publici poznat jer je vodio ekipu Rešovije u Ligi šampiona protiv Budvanske Rivijere, je licencirao uglavnom juniorsku ekipu Poljske, tako da su prava nepoznanica kada je u pitanju sastav tima koji će početi sjutrašnji duel.

Naša reprezentacija je večeras odradila drugi trening u dvorani u kojoj će sjutra od 17:30 časova (direktan TV prenos na RTCG) igrati prvu utakmicu protiv selekcije Poljske.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button