Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Besplatna škola odbojkeOSCGSlike

Održan seminar za nastavnike u sklopu projekta “Besplatna škola odbojke”

Projekat "Besplatna škola odbojke" je projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade

U organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore, u subotu je u Pljevljima održan seminar za nastavnike fizičkog vaspitanja, koji će biti angažovani u okviru projekta “Besplatna škola odbojke”, koji je podržala Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta i Uprava za sport i mlade.

Na početku seminara, učesnike je pozdravio Igor Vušurović, naš zlatni olimpijac koji je zadužen za razvoj odbojke u Crnoj Gori i član je komisije CEV-a za razvoj odbojke u Evropi.

Tema seminara je bila “Metodika obuke tehničkih elemenata odbojke”, a teorijski i praktični dio je prezentovao Dragiša Ćalov, koordinator OSCG za rad sa polaznicima besplatne škole odbojke. Nastavnicima su podijeljeni rekviziti (mreže i lopte), kao i adekvatna stručna literatura.

Seminaru su prisustvovali Igor Peković (Kolašin), Dragan Mašković, Predrag Batizić i Mladen Miladinović (Bijelo Polje), Miluša Filipović (Mojkovac), Stanko Bajčeta i Marko Milinković (Pljevlja), Rešad Kardović (Rožaje), Zoran Vojinović (Žabljak) i Zoran Perutović (Nikšić), dok je nekoliko nastavnika bilo odsutno iz opravdanih razloga.

Održavanjem seminara, krenula je realizacija “Besplatne škole odbojke” – jednog od najvažnijih projekata Odbojkaškog saveza Crne Gore, sa ciljem popularizacije muške odbojke u Crnoj Gori.

Tokom ove sedmice planirani su i sastanci sa lokalnim samoupravama Nikšić, Žabljak i Mojkovac, koje će biti zastupljene u ovom projektu.

Povezani članci

Back to top button