Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
UOSCG

Održan seminar UOSCG

27.09.2014. godine održan je seminar Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore u prostorijama SSS “Sergije Stanić” u Podgorici.

U 11h počeo je dio seminara koji se odnosio na ispitane sudije. Nakon uvodnih riječi Predsjednika UOSCG Vladimira Janjevića i Vrhovnog sudije Saše Ivanovića, izvršeno je testiranje ispitanih sudija nakon čega je uslijedila kratka diskusija.

                                                                             Seminar UOSCG                                      Ispitane sudije

U 12h započeo je drugi dio seminara gdje je izvršena prezentacija Izvještaja UOSCG za takmičarsku sezonu 2013/2014 od strane Predsjednika i Vrhovnog sudije UOSCG. Od strane međunarodnog sudije  Slobodana Kovačevića, prisutni su upoznati sa novitetima vezanim za rad drugog sudije. Izvršeno je takođe i testiranje sudija, a u završnom dijelu su uručeni sertifikati sudijama koji na kraju prethodne sezone položili za viši sudijski rang i to Sanja Šljukić, Tanja Ivanović i Bojana Dragnić su položili za zvanje SUDIJA, dok su Vladimir Janjević i Miloš Jovanović položili za zvanje NACIONALNI SUDIJA. Svi su polaganje prošli sa najvišom ocjenom i još jednom im na tome čestitamo. Nakon, radnog dijela seminara uslijedio je koktel.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button