Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaOSCGSeminariSlajderSliketikerTreneriVideo

Održan seminar odbojkaških trenera

Danas je u Medicinskoj školi u Podgorici održan seminar odbojkaških trenera. 

Uvodnu riječ je imao član Predsjedništva OSCG Dragan Drobnjak, koji je učesnike seminara pozdravio i najavio da će i ubuduće OSCG nastaviti sa organizovanjem seminara za edukaciju trenera, uz dogovor sa samim trenerima. Seminaru je prisustvovao i Generalni sekretar OSCG Ivan Bošković, koji je najavio predavače na seminaru.

Prvo predavanje je imao Slobodan Boškan, selektor naše muške seniorske reprezentacije i osvajač zlatne medalje u ovogodišnjoj Evropskoj ligi sa našim najboljim odbojkašima, koji je na kraju svog izlaganja dobio aplauz od svih prisutnih.

Nakon njega, Vladimir Milačić, selektor ženske seniorske reprezentacije, je približio svoju prezentaciju uslovima u kojim naši klubovi rade, pa je prisutnima objasnio taktike igranja u bloku i odbrani.

Slobodan Aćimov, kondicioni trener muške seniorske reprezentacije, je detaljno objasnio sprovođenje kondicionih treninga, kao i neke savjete u vezi sa zagrijavanjem ekipe i opasnosti od povreda. On se ponudio da prisutnima na seminaru, ukoliko imaju dodatnih pitanja, odgovori putem maila, na koji mu mogu slati pitanja ([email protected]).

Slobodan Kovačević je izrazio zadovoljstvo što su odbojkaški treneri i sudijska organizacija počeli da sarađuju, pa je on iznio nekoliko izmjena pravila u odbojci. Njegovu prezentaciju možete da pogledate ovdje.

Na kraju su Slobodan Boškan i Slobodan Aćimov pokazali i praktični dio svojih predavanja, koji su prisutni pratili sa velikom pažnjom.

Seminar odbojkaških trenera koji je danas održan je početak unapređenja trenera u Crnoj Gori i formiranja trenerske organizacije.

Seminar možete pogledati na ovom linku.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button