Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVOSCG

Održan sastanak učesnika CEV školskog projekta

Generalni sekretar OSCG Ivan Bošković na sastanku prezentovao kako OSCG sprovodi veoma uspješne projekte "Besplatna škola odbojke" i "EKO mini odbojka"

Čak 22 menadžera i lidera CEV školskih projekata, iz isto toliko nacionalnih odbojkaških federacija, okupila su se u ponedeljak i utorak u sjedištu evropske odbojke u Luksemburgu – dok su se još tri pridružila onlajn – na željno očekivanom i veoma produktivnom sastanku u obliku radionice za pomoć menadžerima i liderima CEV školskih projekata da poboljšaju kvalitet i kvantitet svojih aktivnosti.

Ovoj dvodnevnoj radionici CEV-a ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore prisustvovao je generalni sekretar Ivan Bošković.

Bošković je na sastanku prezentovao prisutnima kako Odbojkaški savez Crne Gore sprovodi veoma uspješne projekte “Besplatna škola odbojke” i “EKO mini odbojka”, koji su dio CEV školskog projekta.

Menadžeri CEV školskih projekata bili su podijeljeni u grupe nakon svake kratke prezentacije kako bi razmotrili i diskutovali o idejama o tome kako da se pozabave ciljevima i preprekama u okviru svojih nacionalnih federacija, kako bi unaprijedili igru i poboljšali realizaciju svojih aktivnosti CEV školskog projekta. Nakon mnogih redovnih onlajn sastanaka, ova radionica na licu mjesta omogućila je menadžerima projekata da lako razmjenjuju znanja jedni sa drugima, a istovremeno podižu svijest o određenim temama koje treba integrisati – što može direktno koristiti njihovim zajednicama i organizaciji.

“Dvodnevna radionica ponudila nam je svima priliku da zagovaramo, promovišemo i oblikujemo budućnost projekta CEV škole odbojke. Veoma sam ponosan na sve naše nacionalne federacije koje doprinose izgradnji bolje budućnosti djece kroz CEV školski projekat. Kao upravljačko tijelo evropske odbojke, mi smo u privilegovanoj poziciji i to moramo u potpunosti da iskoristimo da pomognemo nastavnicima i trenerima da na najbolji mogući način upoznaju djecu sa našim sportom”, rekao je Vuk Karanović glavni menadžer za razvoj u Evropskoj odbojkaškoj Konfederaciji (CEV).

Sastanak je podstakao sve partnere da kritički razmisle o svojim trenutnim metodama/pristupima u aktivnostima CEV školskog projekta i pružio je primjere koje nacionalne federacije mogu preduzeti da povećaju kvalitet i kvantitet rasta.

Odsjek za razvoj CEV-a diskusije na ovu temu sa partnerima iz nacionalnih federacija nastaviće na sljedećem onlajn sastanku kako bi identifikovali/razgovarali koje su akcije prioriteti nakon ove radionice.

EKO mini odbojka – https://odbojka.me/eko-mini-odbojka/

Besplatna škola odbojke – https://skolaodbojke.me/

Povezani članci

Back to top button