Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeOSCG

Održan sastanak klubova povodom takmičenja mlađih kategorija

U prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore u ponedjeljak, 11. aprila održan je sastanak sa predstavnicima klubova koji su prijavili učešće u mlađim kategorijama. U ime OSCG na sastanku je prisustvovao Komesar takmičenja Miloš Jovanović, a sastanku su prisustvovali i predstavnici sledećih klubova: Gimnazijalac, Galeb, Jedinstvo, Rudar, Budućnost Capital Plaza, Budućnost Bemax, Morača, Nice volley i Gorštak.

Kod dječaka u svim kategorijama, zbog malog broja prijavljenih ekipa, odigraće se samo finalni turniri. Termini i organizatori finalnih turnira biće određeni naknadno.

U konkurenciji pionirki, formirane su tri grupe – dvije grupe po 4 ekipe i jedna grupa 3 ekipe. Plasman na finalni turnir obezbijediće pobjednici grupa dok će dvije drugoplasirane ekipe iz grupa gdje su 4 ekipe razigravati za jedno upražnjeno mjesto na finalnom turniru. Finalni turnir u konkurenciji pionirki planiran je za 15. maj.

U konkurenciji kadetkinja formirane su 4 grupe – dvije grupe po 4 i dvije grupe po 3 ekipe. Nakon razigravanja po grupama najbolje dvije ekipe iz grupa formiraju nove dvije grupe po 4 ekipe od kojih dvije bolje plasirane ekipe ostvaruju pravo igranja na finalnom turniru. Finalni turnir u konkurenciji kadetkinja planiran je za 04. jun.

Kod juniorki formirane su 3 grupe – jedna grupa od 4 ekipe i dvije grupe po 3 ekipe. Pobjednici grupa izboriće pravo učešća na finalnom turniru, dok će drugoplasirane ekipe formirati novu grupu od 3 ekipe i pobjednik te grupe će izboriti pravo učešća na finalnom turniru. Finalni turnir u konkurenciji juniorki planiran je za 22. maj.

Organizatori prethodnih i finalnih turnira biće određeni naknadno.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button