Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeOSCG

Održan sastanak klubova povodom takmičenja mlađih kategorija

U prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore u utorak, 11. aprila održan je sastanak sa predstavnicima klubova koji su prijavili učešće u mlađim kategorijama. U ime OSCG na sastanku je prisustvovao Komesar takmičenja Miloš Jovanović, a sastanku su prisustvovali i predstavnici sledećih klubova: Gimnazijalac, Jedinstvo Bemax, Rudar, Budućnost Capital Plaza, Budućnost Bemax, Sutjeska, Nikšić, Mediteran i Bar volley.

Kod dječaka u svim kategorijama prijavljeno je po 5 ekipa. Odlučeno je da 3 ekipe igraju kvalifikacioni turnir, od koje bi se dvije plasirale na finalni turnir, dok su prošlogodišnji finalisti ostvarili direktan plasman na finalni turnir – Budućnost Capital Plaza i Bar volley.

U konkurenciji pionirki, formirane su četiri grupe – dvije grupe po 4 ekipe i dvije grupe po 3 ekipe. Nakon razigravanja po grupama najbolje dvije ekipe iz grupa formiraju nove dvije grupe po 4 ekipe od kojih dvije bolje plasirane ekipe ostvaruju pravo igranja na finalnom turniru. Finalni turnir u konkurenciji pionirki planiran je za 13. maj.

U konkurenciji kadetkinja formirane su 4 grupe – tri grupe po 3 i jedna grupa od 4 ekipe. Nakon razigravanja po grupama najbolje dvije ekipe iz grupa formiraju nove dvije grupe po 4 ekipe od kojih dvije bolje plasirane ekipe ostvaruju pravo igranja na finalnom turniru. Finalni turnir u konkurenciji kadetkinja planiran je za 14. jun.

Kod juniorki formirane su 2 grupe po 4 ekipe. Dvije bolje plasirane ekipe iz grupa ostvariće pravo učešća na finalnom turniru koji je planiran za 17. jun.

Organizatori prethodnih i finalnih turnira biće određeni naknadno.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button