Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleyOSCG

Održan peti međunarodni turnir “BEACH VOLLEYBALL SKOPLJE 2014”

Crnogorki parovi u odbojci na pijesku , Aleksandar Marojević – Miloš Simović i Nikola Masoničić – Zlatko Ćaćić nastup na 5. međunarodnom turniru “Bič volejbol Skoplje 2014” završili su u grupnoj fazi, saopštio je Nikola Pješčić, koordinator za odbojku na pijesku u Odbojkaškom savezu Crne Gore.

Na turniru koji je od 25. do 27. jula održan na gradskoj plaži u glavnom gradu Makedonije, učestvovalo je 16 timova, koji su bili podijeljeni u četiri grupe po četiri.

Masoničić i Ćaćić su upisali dvije pobjede u grupi A, prvu protiv Makedonaca Andonova i Stošića sa 2:1 (21:15, 9:21, 15:9) i drugu protiv takođe makedonskog para, Davčev – Kolev sa 2:0 (21:11, 21:17), dok su poraženi od Bugara Koleva i Miteva sa 2:0 (21:11, 21:17) i na kraju drugo mjesto u grupi.

Marojević i Simović, pobjednici nedavnog turnira u Baru, upisali su trijumf protiv Makedonaca Anlegovskog i Klapčevskog sa 2:0 (21:13, 21:18), dok su poraženi od Srba Kikovića i Baste sa 2:0 (21:13, 21:17) i Bugara Stankova i Ivanova sa 2:0 (21:19, 21:19), pa su završili na trećem mjestu u grupi C.

U polufinale su se plasirali pobjednici četiri grupe, ostali su završili takmičenje.

“Igrači su svojim nastupom i ponašanjem na dostojanstven način predstavljali Crnu Goru i maksimalnom borbenošću i zalaganjem bili ravnopravni protivnici mnogo jačim i iskusnijim ekipama. Učešće naših ekipa na ovim međunarodnim turnirima je višestruko korisno, stiče se međunarodno iskustvo, što svakako dovodi do podizanja kvaliteta i veće afirmacije odbojke na pijesku, kao jednog od najpopularnijih olimpijskih sportova, a za koji Crna Gora ima, više nego dovoljno potencijala” – izjavio je Nikola Pješčić, koordinator za odbojku na pijesku u OSCG.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button