Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Časovi odbojkeOSCGProjektiSlajder

Održan “Čas odbojke” u O.Š. “Stefan Mitrov Ljubiša”, prisutvovao i Slobodan Boškan

U organizaciji Odbojkaškog Saveza Crne Gore, u osnovnoj školi “Stefan Mitrov Ljubiša” – Budva, održan je čas odbojke” sa ciljem popularizacije ovog sporta među mladim uzrastima.

Ovoj prezentaciji su prisustvovali: selektor seniorske reprezentacije Crne Gore i trener “Budvanske Rivijere” Slobodan Boškan, selektor kadetske reprezentacije Predrag Ćorluka i bivši reprezentativac Marko Bagarić. Pred velikim brojem učenika, i uz pomoć nastavnika fizičkog vaspitanja Luke Zenovića i Blaža Jabučanina, demonstrirani su osnovni odbojkaški elementi, a djeca su kroz praksu imala priliku da dođu u kontakt sa odbojkaškom loptom.

cas odbojke stefan mitrov ljubisa budva odbojkaski savez crne gore odbojka oscg slobodan boskan 1

“Kao selektor Crne Gore i trener Budvanske Rivijere, bio sam pozvan da održim predavanje djeci uzrasta 13 do 15 godina o odbojci kao sportu i odbojkaškoj tehnici i vrlo rado sam se odazvao istom. Bio sam veoma zadovoljan organizacijom cijelog događaja i odzivom djece koja su prisustvovala ovom javnom času” – kazao je Boškan, koji je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000.godine.

slobodan boskan cas odbojke stefan mitrov ljubisa budva odbojkaski savez crne gore odbojka oscg

Odbojkaški Savez Crne Gore je Osnovnoj Školi “Stefan Mitrov Ljubiša” donirao lopte, koje je Slobodan Boškan uručio direktorici škole Seki Šćepanović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button