Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVOSCG

Održan 40.CEV Kongres, “EKO mini odbojka” kao primjer drugima

Danas je u hotelu “Pulman Bersi” u Parizu održan 40. Kongres CEV-a, kojim je predsjedavao Aleksandar Boričić, predsjednik CEV.

Odbojkaški savez Crne Gore na Kongresu u Parizu predstavljali su predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković.

Na Kongresu su usvojeni finansijski i izvještaji komisija, a takođe su i prezentovani izvještaji organizacionih timova Euro Voleja 2019 za odbojkašice i odbojkaše.

U sklopu izvještaja CEV Odjeljenja za razvoj odbojke i projekta “CEV School Project”, još jednom je istaknuta “EKO mini odbojka” kao primjer ostalima kako izgleda uspješan projekat za djecu.

Predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić istakao je da zadovoljstvo sa inovacijama u takmičenjima, koje su otvorile vrata mnogim Federacijama da nastupaju na velikim takmičenjima, a takođe je kazao i da je zadovoljan sa rodnom ravnopravnošću. Boričić je kazao da je ponosan i na veliki trud koji su uložili u brendiranje CEV logoa, sajta i velikoj promociji na društvenim mrežama, kao i TV platformi.

Na Kongresu je saopšteno da će organizatori Euro Voleja 2021 za odbojkaše biti Estonija, Finska i Češka, a za odbojkašice Srbija, Bugarska i Rumunija, dok se čeka još po jedan domaćin u obije konkurencije.

Naredni 41.Izborni Kongres CEV održaće se 19.juna 2020.godine u Moskvi (Rusija), a najavljeno je i da će se FIVB Kongres održati 15.oktobra u Bankoku (Tajland).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button