Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU17 (Ž)

Određen konačan spisak pionirki za Ankaru

Selektor ženske pionirske reprezentacije, Milan Marković, objavio je konačan spisak igračica koje će učestvovati na Balkanskom prvenstvu, od 01. – 05. avgusta u Ankari (Turska).

Naša reprezentacija će igrati u grupi A sa selekcijama Srbije, Turske i Grčke. U grupi B nastupiće Rumunija, Bosna i Hercegovina i Bugarska.

” Sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo odradili ozbiljne pripreme, u trajanju od mjesec dana, veoma sam zadovoljan sa djevojkama, njihovim radom na treninzima i napretkom, tako da ćemo spremni dočekati turnir u Ankari, prije svega ovaj turnir će nam poslužiti da vidimo gdje se nalazimo trenutno u odnosu na reprezentacije iz okruženja i koje su to stvari na koje moramo obratiti pažnju u narednom periodu. Balkanijada će biti prvo takmičenje za ovu generaciju, tako da će bez ikakvog rezultatskog pritiska, nadam se, pružiti dobre partije i steći dodatno samopouzdanje za neke važnije akcije, koje nam predstoje u budućnosti.” – izjavio je selektor reprezentacije Milan Marković.

Tehničari :

Jelena Ratknić (Galeb)

Marija Šušić (Galeb)

Dragana Bubanja (Luka Bar)

Primači:

Katarina Ćaćić (Galeb)

Milena Burzanović (Budva)

Jelena Đurović (Budva)

Sandra Adžić (Budućnost)

Korektori:

Mina Dragović (Morača)

Emilija Janičić (Morača)

Katarina Vuković (Luka Bar)

Srednji blokeri:

Miona Vučetić (Rudar)

Saška Đurović (Morača)

Uz selektora Markovića, na put će krenuti, pomoćni trener Zlatko Ćaćić i team menager Časlav Đurović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button