Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Škola odbojke

Odigrani turniri u Beranama i Rožajama

Učesnici projekta “Besplatna škola odbojke”, pored redovnih trenažnih aktivnosti, učestovali su i na kvalifikacionim turnirima.

U okviru redovnih aktivnosti ovog mjeseca, koordinator projekta OSCG, Dragiša Ćalov, posjetio je škole u Mojkovcu, Kolašinu i Pljevljima.

Nakon turnira u Pljevljima koji je odigran u aprilu, na kom su učestvovali učesnici osnovnih škola iz Nikšića, Pljevalja i Žabljaka (odigrano šest utakmica u kategoriji mlađih i starijih pionira), u Beranama je održan drugi kvalifikacioni turnir mladih odbojkaša koji treniraju u osnovnim školama u Rožajama i Beranama.

Preostalo je da se odigra kvalifikacioni turnir osnovnih škola u Bijelom Polju, Kolašinu i Mojkovcu, koji će se održati 10. juna u Kolašinu.

Nakon kvalifikacionih turnira odigraće se još i završni turnir, na kom će učestvovati pobjednici sva tri kvalifikaciona turnira. Planirano je da se završnica održi do polovine juna 2023. godine, uz nagrade za prva tri mjesta.

Povezani članci

Back to top button