Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Besplatna škola odbojke

Odigran završni turnir “Besplatne škole odbojke”

Na turniru učestvovalo 80 dječaka iz šest škola koje su dio projekta OSCG

Završni turnir projekta “Besplatna škola odbojke”, održan je u subotu 18. maja u  SC “Berane”, na kojem je učestvovalo 80 dječaka iz šest škola koje su dio projekta Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Takmičenje je organizovano u dvije kategorije: za dječake rođene 2011. godine i mlađe, kao i za dječake rođene 2010. godine i mlađe. Utakmice su se igrale na dva dobijena seta do 21 poena.

U kategoriji dječaka rođenih 2011. godine i mlađe, prvo mjesto je osvojila ekipa Berana, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Bijelo Polje i Rožaje.

U kategoriji dječaka rođenih 2010. godine i mlađe, prvo mjesto je pripalo ekipi iz Bijelog Polja, drugo mjesto ekipi iz Berana, a treće mjesto ekipi iz Mojkovca.

Svim učesnicima završnog turnira “Besplatne škole odbojke” podijeljene su medalje CEV SCHOOL VOLLEYBALL, a pehare za prva tri mjesta u obje kategorije uručio je Dragiša Ćalov, koordinator projekta.

Nosilac projekta je Odbojkaški savez Crne Gore, pod pokroviteljstvom Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, Ministarstva sporta i mladih i uz podršku Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Povezani članci

Back to top button