Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVReprezentacijaU20 (M)U20 (Ž)

Odbojkaški savez Crne Gore dobio organizaciju 2. runde kvalifikacija za EP juniora

Naši juniori će u Podgorici igrati protiv Rusije, Norveške i Slovačke, dok će se juniorke u Sarajevu nadmetati sa BiH, Bjelorusijom i Švajcarskom

Odbojkaški savez Crne Gore biće domaćin 2. runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 za juniore, odlučila je Evropska odbojkaška konfederacija (CEV).

Kvalifikacioni turnir, na kojem će nastupati odbojkaši rođeni 2003. godine i mlađi (U20), održaće se od 8. do 10. aprila 2022. godine u dvorani “Verde Complex” u Podgorici. Na ovom turniru, osim Crne Gore koju predvodi selektor Predrag Ćorluka, nastupiće i selekcije Rusije, Norveške i Slovačke.

U19 ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore (odbojkašice rođene 2004. godine i mlađe) u 2. rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 igraće u Sarajevu (BiH) u periodu od 7. do 9. aprila 2022, a protivnice izabranicama selektora Zlatka Ćaćića biće reprezentacije Bosne i Hercegovine, Bjelorusije i Švajcarske.

Povezani članci

Back to top button