Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)SeniorkeSlajderSpiskovi

Odbojkašice večeras putuju za Grčku, Nešić odredio spisak putnica

Odbojkašice Crne Gore krenuće večeras za Grčku, gdje će igrati prijateljske utakmice, kao poslednja provjera pred turnire kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Naše odbojkašice igraće u nedelju u 18:30h po našem vremenu prvu utakmicu, dok će u ponedeljak i utorak utakmice sa Grčkom biti u 15 časova po našem vremenu.

Sa ekipom zbog zdravstvenih problema neće putovati srednji bloker Andrea Laković, pa je umjesto nje pozvana Marija Sandić, koja će se danas priključiti ekipi i putovati zajedno sa njima.

Naša reprezentacija igraće turnire kvalifikacija u Sofiji (Bugarska) 16-18.septembra i Pjatri Nemc (Rumunija) 22-24.septembar, a protivnik će nam, osim Bugarske i Rumunije, biti i selekcija Švajcarske.

Selektoru Draganu Nešiću u radu će pomagati Milan Marković, kondicioni trener je Nenad Đurović, fizioterapeut Damir Zejnilović, statističar Pavle Drecun, a tim menadžer ekipe biće Jovan Ćulafić.

TEHNIČARI

EVGENIJA MILIVOJEVIĆ

TAMARA ROGANOVIĆ

PRIMAČI

TATJANA BOKAN

KSENIJA IVANOVIĆ

DRAGANA PERUNIČIĆ

DANIJELA DŽAKOVIĆ

JELENA CVIJOVIĆ

KOREKTORI

NIKOLETA PEROVIĆ

KATARINA BUDRAK

SREDNJI BLOKERI

ANA OTAŠEVIĆ

MARIJA MILOVIĆ

MARIJA SANDIĆ

LIBERI

MELISA CENOVIĆ

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button