Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropska liga (ž)SeniorkeSlajder

Odbojkašice u grupi sa Azerbejdžanom, Francuskom i Španijom, prvi turnir u Crnoj Gori

Odbojkašice Crne Gore u svom prvom nastupu u Evropskoj ligi igraće u grupi B sa selekcijama Azerbejdžana, Francuske i Španije.

Crna Gora će biti domaćin prvog turnira, koji će se održati 3-5.juna, dok će se drugi turnir održati u Francuskoj 10-12.juna. Gradovi domaćini će naknadno biti objavljeni, kao i organizator finalnog turnira (ukoliko ga bude, ukoliko ne, onda bi se igrao domaćin/gost sistem polufinala i finala). Plasman u polufinale ostvariće prvoplasirane selekcije i domaćin finalnog turnira (ukoliko ga bude), odnosno najbolja drugoplasirana ekipa (ukoliko ne bude finalnog turnira).

Odbojkaški savez Crne Gore na žrijebu u Luksemburgu predstavljao je generalni sekretar Ivan Bošković.

U A grupi igraće selekcije Poljske, Bjelorusije, Slovačke i Albanije, dok će se u grupi C nadmetati Rumunija, Mađarrska, Grčka i Slovenija.

Kod muškaraca nastupiće osam selekcija. U grupi A igraće Bugarska, Makedonija, Danska i Albanija, dok u grupi B se sastaju Estonija, Bjelorusija, Luksemburg i Austrija.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button