Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGPrvenstvoSlajder

Odbojkašice startuju prvenstvo 13.oktobra, odbojkaši 20.oktobra

U utorak je u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore održan sastanak sa predstavnicima muških i ženskih odbojkaških klubova iz Crne Gore. Sastanku su u ime OSCG prisustvovali generalni sekretar Ivan Bošković i komesar takmičenja Miloš Jovanović.

Na sastancima je raspravljano o kalendaru takmičenja za narednu sezonu, kao i o izmjenama sistema i propozicija takmičenja. Dogovoreno je da Prva liga za odbojkašice startuje 13.oktobra, Prva liga odbojkaša će krenuti nedelju dana kasnije (20.oktobra), dok će Druga liga za dame startovati 27.oktobra.

Jedna od glavnih izmjena je i da se od ove sezone neće igrati finalni turnir Kupa Crne Gore za odbojkaše i odbojkašice, već će se organizovati finalne utakmice u obije konkurencije u jednom danu i na istom mjestu, a domaćin će se odrediti konkursom.

Pionirske lige će, u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa, startovati 21.oktobra, a početak nove sezone “Jugopetrol EKO mini odbojke” planiran je za 28.oktobar.

Na predlog OK “Mediteran” iz Budve, biće pokrenuta i kadetska liga u muškoj konkurenciji, a tačan sistem takmičenja će se znati nakon broja prijavljenih ekipa.

Sastanku su prisustvovali predstavnici klubova:

(ženski)

Jedinstvo Bemax – Mladen Miladinović

Morača – Marko Radusinović

Budućnost Bemax – Avdulah Radončić

Nikšić – Zoran Bojić

Gorštak – Ivica Šćekić

Albatros – Branka Obradović

Mladost – Vuk Krgović

Mediteran – Predrag Ćorluka i Marko Bagarić

Rudar – Rajka Džogaz

Luka Bar – Vladimir Milačić

(muški)

Budućnost Capital Plaza – Zoran Vukčević

Mediteran – Predrag Ćorluka i Marko Bagarić

Jedinstvo Bemax – Slobodan Šebek i Mladen Miladinović

Top volley – Srđan Popović

Budva – Nemanja Zenović

 

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button