Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVBSlajderSvjetsko prvenstvo

Odbojkaši će Svjetsko prvenstvo 2018. odigrati u septembru, a odbojkašice u oktobru

Svjetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila je datume odigravanja SP 2018. u obije konkurencije.

XIX SP 2018. u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 10. – 30. septembar u Italiji i Bugarskoj, dok će se XVIII SP 2018. u konkurenciji odbojkašica odgirati od 30. septembra do 21. oktobra u Japanu.

kvalifikacije-seniori-svjetsko-prvenstvo-2018

U konkurenciji odbojkaša, na Prvenstvu će igrati 24 reprezentacije, od toga 10 selekcija iz Evrope. Pored organizatora, Italije i Bugarske, plasman je izborila i Poljska, svjetski prvak, dok će se iz kvalifikacija plasirati 7 selekcija. Muška seniorska reprezentacija Crne Gore igraće od 23. – 28. maja u D grupi II runde evropskih kvalifikacija za XIX SP 2018. u Estoniji, sa domaćinom, Rusijom, Mađarskom, Rumunijom i Kosovom.

kvalifikacije-seniorke-svjetsko-prvenstvo-2018

Na XVIII SP 2018. u konkurenciji odbojkašica igraće 24 reprezentacije, a plasman su do sada izborili Japan, organizator i SAD, svjetski prvak. Iz Evrope će na SP igrati 8 reprezentacija, a ženska seniorska reprezentacija Crne Gore igraće u C grupi II runde evropskih kvalifikacija za XVIII SP 2018.  od 30. maja – 4. juna sa Bugarskom, domaćinom turnira, Turskom, Rumunijom, Švajcarskom i Kosovom.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button