Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Odbojkaši Budve u eliti, žrijeb 25. juna

Rekordnih 197 timova iz 36 nacionalnih federacija prijavilo se za nastup u ovogodišnjim evropskim odbojkaškom kupovima! To je ogromno povećanje u odnosu na 164 ekipe koje su prijavljene prošle godine, što samo pokazuje da je interesovanje klubova za nastup na međunarodnoj sceni, čak i u uslovima znatno otežanim pandemijom korona virusa, veće nego ikad…

Za ljubitelje odbojke u Crnoj Gori posebno važno je to što će naš šampion u muškoj konkurenciji, OK Budva, igrati u preliminarnim rundama Lige šampiona! U Ligi šampiona za odbojkaše prijavljeno je 35 ekipa iz 26 zemalja, dok će u elitnom takmičenju za odbojkašice nastupiti 28 timova iz 20 nacionalnih federacija.

Interesovanje je ogromno i za CEV kup, te CEV Čelendž kup, koji će kod odbojkaša startovati sa 64 ekipe.

Žrijeb za evropske kupove održaće se u petak 25. juna u 12.30 časova u Evropskom radiodifuznom centru (BCE) u Luksemburgu.

Tradicionalno Gala veče CEV-a održaće se u petak 24. septembra u Ljubljani, kada će biti i žrijeb za grupnu fazu Lige šampiona.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button