Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

Od sjutra počinje 7. kolo Prve lige i 5. kolo Druge lige za žene

U petak, 28. novembra, će se odigrati dva derbija u 7. kolu Prve lige za žene. Od 19 časova u sali Medicinske škole sastaće se ekipe Budućnost – Bemax i Gimnazijalac, dok će se od 20 časova u OŠ Radojica Perović sastati Morača i Luka Bar. 

U subotu, 29. novembra u 15 časova u SC Lovćen sastaju se ekipe Lovćen i Nikšić. Istog tog dana, od 18,30 časova u SD Topolica svoj meč će odigrati Galeb i Rudar.

Poslednji meč ovog kola na programu je u nedelju, 30. novembra, u Budvi gdje će se u Mediteranskom Sportskom Centru sastati Budva i Gorštak.

Već od petka, 28. novembra, počinje i 5. kolo Druge lige za žene u okviru krupe JUG. Od 16 časova u SMŠ Mladost sastaju se Mladost i Galeb 2, dok će istog tog dana od 19,30 časova meč odigrati Luka Bar 2 i Albatros.

Poslednji meč ove grupe, između ekipa Volley star i Herceg Novi je odložen zbog obaveza ekipe Herceg Novi na VII međunarodnom turniru pionirki u Baru.

Mečevi u grupi Sjever odigraće se u nedelju, 30. novembra. Prvo će na teren izaći ekipe Rudar 2 i Jedinstvo u 17 časova u SC ADA, dok će se od 17,30 časova sastati Budućnost – Bemax 2 i Ibar  u sali Medicinske škole.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button