Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Od sjutra peto kolo Prve i treće kolo Druge lige za žene

Peto kolo Prve lige za žene počinje utakmicom u Baru između šampiona Luke Bar i novog prvoligaša ekipe Herceg Novi. Utakmica se igra u petak, 06. novembra u SD “Topolica” sa početkom u 17 časova. Istog tog dana u Podgorici u sali Srednje medicinske škole sastaju se Budućnost Bemax i Rudar. Početak ovog meča zakazan je za 20 časova.

U subotu, 07. novembra u Podgorici sastaju se Gorštak i Morača. Ovaj meč se igra u sali Osnovne škole “Radojica Perović” (zbog zauzetosti sale u Kolašinu) sa početkom u 18,30 časova.

Preostale utakmice petog kola Prve lige za žene igraju se u nedelju, 08. novembra. Od 18 časova u sali Gimnazije u Kotoru sastaju se Gimnazijalac i Galeb, dok će se pola sata kasnije u Mediteranskom sportskom centru u Budvi sastati Budva i Nikšić.

Treće kolo druge lige za žene odigraće se za vikend. U subotu, 07. novembra u 16 časova sastaju se:

Morača 2 – Budućnost Bemax 2, sala Medicinske škole – Podgorica

Albatros – Herceg Novi 2, Sportski centar “Igalo”

Luka Bar 2 – Galeb 2, sala Poljoprivredne škole – Bar

Poslednji meč trećeg kola Druge lige za žene igra se u nedelju, 08. novembra u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju sa početkom u 13 časova, a sastaju se Jedinstvo i Ibar.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button