Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Od sjutra četvrto kolo Prve i drugo kolo Druge lige za žene

U petak, 30. oktobra 2015. godine utakmicom u Pljevljima u SC “Ada” počinje četvrto kolo Prve lige za žene. Početak utakmice zakazan je za 19 časova kada se sastaju Rudar i Gorštak.

Prvog dana vikenda, u subotu, 31. oktobra 2015. godine, prvo će na teren izaći ekipe Galeb i Luka Bar. Početak meča je zakazan za 17 časova u SC Topolica. Istog dana sa početkom u 18 časova sastaju se ekipe Herceg Novi i Budućnost Bemax u SC Igalo, a pola sata kasnije u Podgorici u OŠ “Radojica Perović” sastaju se Morača i Budva.

Poslednja utakmica četvrtog kola Prve ženske odbojkaške lige odigraće se 01. novembra 2015. godine sa početkom u 17 časova u SC Nikšić između ekipa Nikšić i Gimnazijalac.

Drugo kolo Druge lige za žene otvoriće se utakmicom u grupi A između ekipa Ibar i Morača 2, u petak, 30. oktobra 2015. godine sa početkom u 15 časova u SC Bandžovo brdo. Dan kasnije, u subotu 31. oktobra 2015. godine, sastaju se u Podgorici Budućnost Bemax 2 i Jedinstvo u srednjoj Medicinskoj školi sa početkom u 13 časova. Preostale dvije utakmice, u grupi B, zakazane su za nedelju, 01. novembar, a prva utakmica će se odigrati između ekipa Galeb 2 i Albatros u OŠ “Jugoslavija” u Baru u 15 časova, dok će se druga odigrati sat vremena kasnije u SC Igalo, gdje će se sastati Herceg Novi 2 i Volley star.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button