Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

Od sjutra 15. kolo Prve lige za žene

U petak, 20. februara utakmicom u Podgorici između ekipa Budućnost Bemax i Rudar počeće 15. kolo Prve lige za žene. Ovaj meč se igra u sali Medicinske škole, sa početkom od 19 časova.

U subotu, 21. februara u sali OŠ “Radojica Perović” u Podgorici sastaju se Morača i Gorštak. Utakmica počinje u 18 časova.

Preostale utakmice 15. kola Prve lige za žene igraju se u nedelju, 22. februara. Prvo će na teren ekipa Lovćen i branilac titule Luka Bar. Ovaj meč se igra u SC “Lovćen” sa početkom u 15 časova. Od 18 časova u Baru u SD “Topolica” sastaju se Galeb i Nikšić, dok će se u MSC u Budvi sastati Budva i Gimnazijalac.

Ovog vikenda, odigraće se i odloženi mečevi druge lige za žene. U nedelju, 22. februara u okviru grupe Sjever meč 7. kola će odigrati Morača 2 i Rudar 2. Utakmica se igra u sali OŠ “Radojica Perović” sa početkom od 15 časova. U okviru grupe Jug meč 10. kola odigraće Herceg Novi i Volley star u SC “Igalo” sa početkom od 18 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button