Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Od sjutra 13. kolo Prve lige za žene

U petak, 19. februara 2016. godine, počeće 13. kolo Prve lige za žene utakmicom u Podgorici, u sali Medicinske škole, između ekipa Budućnost Bemax i Herceg Novi. Početak utakmice zakazan je za 20 časova.

Preostale utakmice 13. kola Prve lige za seniorke odigraće se u subotu, 20. februara, i svi mečevi će početi u 18 časova. U Kolašinu u sali OŠ “Risto Manojlović” sastaju se Gorštak i Rudar, u Mediteranskom sportskom centru u Budvi sastaće se Budva i Morača. Gimnazijalac i Nikšić svoj meč će odigrati u sali Gimnazije u Kotoru, dok će se gradski derbi između Luke Bar i Galeba odigrati u SC “Topolica” u Baru.

Peto kolo Druge lige za žene, grupa A, nastavlja se za vikend. U subotu, 20. februara, od 17 časova sastaju se Morača 2 i Ibar u sali OŠ “Radojica Perović”. Drugi meč ove grupe odigraće se u nedelju, 21. februara, u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju između ekipa Jedinstvo i Budućnost Bemax 2. Početak meča zakazan je za 16 časova.

Deveto kolo Druge lige za žene u grupi B počinje u četvrtak, 18. februara, između Luke Bar 2 i Herceg Novog 2. Po dogovoru klubova ovaj meč će se odigrati u 15 časova u sali Poljoprivredne škole. Drugi meč ove grupe odigraće se u nedelju, 21. februara, u sali OŠ “Dašo Pavičić” u Herceg Novom a sastaju se Albatros i Volley star. Početak meča zakazan je za 16 časova.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button