Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)Prvenstvo

Od sjutra 12. kolo Prve lige za žene

Utakmicom u SC “Ada” u Pljevljima u petak, 12. februara, počinje 12. kolo Prve lige za žene a sastaju se Rudar i Herceg Novi sa početkom u 19 časova.

Preostale utakmice 12. kola Prve lige za žene igraju se u subotu, 13. februara 2016. godine. Prvo će na teren ekipe Nikšić i branilac titule Luka Bar koji će svoj meč odigrati u SC “Nikšić” sa početkom od 16 časova. Od 18 časova u sali OŠ “Risto Manojlović” u Kolašinu sastaju se Gorštak i Budva, dok će pola sata kasnije svoje mečeve odigrati Morača i Gimnazijalac, u sali OŠ “Radojica Perović” u Podgorici, i Galeb i Budućnost Bemax, koji će se sastati u SC “Topolica” u Baru.

Ovog vikenda nastavlja se i takmičenje u grupi A Druge lige za žene. U subotu, 13. februara od 16 časova u sali OŠ “Radojica Perović” sastaju se Morača 2 i Jedinstvo. Drugi meč ove grupe igra se u nedelju, 14. februara a sastaju se Ibar i Budućnost Bemax 2. Ovaj meč će se, po dogovoru dva kluba, odigrati u sali Srednje medicinske škole u Podgorici, sa početkom od 14 časova.

U grupi B Druge lige za žene oba meča odigraće se u subotu, 13. februara. Prvo će na teren ekipe Galeb 2 i Luka Bar 2 koji se sastaju u sali OŠ “Jugoslavija” u Baru sa početkom u 15 časova, dok se od 19 časova u sali OŠ “Dašo Pavičić” u Herceg Novom sastaju Herceg Novi 2 i Albatros.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button