Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)NovostiPrvenstvoSlajder

Od petka 5.kolo Prve lige za odbojkašice

Peto kolo Prve lige, počeće u petak, 11.novembra utakmicom između Galeba i Gorštaka u SD “Topolica” sa početkom od 15 časova. Istog dana odigraće se i utakmica u Medicinskoj školi u Podgorici, gdje će se od 20 časova sastati Budućnost Bemax i Gimnazijalac.

U subotu, 12.novembra odigraće se i preostale 3 utakmice petog kola, a prva na programu je utakmica između ekipa Budvanska rivijera Budva i Morača, koja će se igrati od 18 časova u Mediteranskom sportskom centru. Ovu utakmicu ćete moći da pratite i uživo preko live streama.

Od 20 časova odigraće se utakmice u Herceg Novom (SC Igalo), Herceg Novi – Luka Bar i Nikšiću (SC Nikšić), Nikšić – Rudar.

Drugi turnir, Druge lige  u grupi A igraće se u subotu, 12.novembra u sali OŠ “Salko Aljković” u Pljevljima.

Prva na programu, od 14 časova, je utakmica između, Rudara 2 i Jedinstvo Bemax. Od 15,30h počeće utakmica Jedinstvo Bemax – Ibar, dok će se u poslednjem meču, od 17 časova na teren izaći ekipe Ibar i Rudar 2.

Treći turniri u grupi B i C igraju se u nedelju, 13.novembra.

U grupi B, turnir će se igrati u SC Igalo, a prva na programu je utakmica između Herceg Novog 2 i Albatrosa od 10 časova. U 11,30h sastaju se Mediteran i Herceg Novi 2, a od 13 časova Albatros i Mediteran.

Turnir u grupi C igraće se u SC Nikšić, gdje će se u prvom meču, od 13,30h sastati ekipe Morača 2 i Volley Star. Od 15 časova na teren će izaći ekipe Luka Bar 2 i Morača 2, dok će se u poslednjem duelu, od 16,30 časova sastati ekipe Volley Star i Luka Bar 2.

PRVA LIGA

Petak

15h Galeb – Gorštak

20h Budućnost Bemax – Gimnazijalac

Subota

18h Budvanska rivijera Budva – Morača – LIVE STREAM!!!

20h Herceg Novi – Luka Bar

20h Nikšić – Rudar

DRUGA LIGA

Subota

Grupa A

14h Rudar 2 – Jedinstvo Bemax

15,30h Jedinstvo Bemax – Ibar

17h Ibar – Rudar 2

Nedelja

Grupa B

10h Herceg Novi 2 – Albatros

11,30h Mediteran – Herceg Novi 2

13h Albatros Mediteran

Grupa C

13,30h Morača 2 – Volley Star

15h Luka Bar 2 – Morača 2

16,30h Volley Star – Luka Bar 2

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button