Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)NovostiPrvenstvoSlajder

Od petka 4. kolo Prve lige za odbojkašice, meč Luka Bar – Budvanska rivijera Budva gledajte uživo (live stream)!

U petak, 04. novembra utakmicom između Rudara i Herceg Novog počeće četvrto kolo Prve lige za odbojkašice. Meč će se igrati u SC “Ada” sa  početkom u 19 časova.

U subotu, 05.11.  na programu su tri umtakmice. Prva utakmica odigraće se u Baru, SC Topolica, od 17 časova između ekipa Luke Bar i Budvanske rivijere Budva, a ovu utakmicu ćete moći da pratite uživo preko live streama.

Od 18 časova, sastaju se Gorštak i Nikšić u OŠ “Risto Manojlović”, a pola sata kasnije počeće meč između Morače i Budućnost Bemax u sali OŠ “Radojica Perović”.

Poslednji meč 4. kola, odigraće se u nedelju, 6. novembra, u Gimnaziji u Kotoru, kada će od 18 časova na teren izaći ekipe Gimnazijalca i Galeba.

Drugi turniri, Druge lige za odbojkašice, igraće se u nedelju, 6. novembra u grupama B i C.

U grupi B, drugi turnir igraće se u SC Igalo, a prva na programu je utakmica između Herceg Novog 2 i Albatrosa, od 10 časova. Od 11,30h, sastaće se ekipe Albatros i Galeb 2, dok će se poslednja utakmica grupe B odigrati od 13 časova, između Galeba 2 i Herceg Novog 2.

Drugi turnir u grupi C, igraće se u sali OŠ “Božidar Vuković Podgoričanin”, prva utakmica zakazana je za 12,30 časova između ekipa Volley Star i Morača 2, od 14 časova Volley Star- u protivnik će biti ekipa Galeba 3. U poslednjoj utakmici, grupe C, sastaće se Galeb 3 i Morača 2, od 15,30 časova.

 

Prva liga

Petak

19h Rudar – Herceg Novi

Subota

17h Luka Bar – Budvanska rivijera Budva  LIVE STREAM!!!

18h Gorštak – Nikšić

18,30h Morača – Budućnost Bemax

Nedelja

18h Gimnazijalac – Galeb

Druga liga

Nedelja

Grupa B

10h Herceg Novi 2 – Albatros

11,30h Albatros – Galeb 2

13h Galeb 2 – Herceg Novi 2

Grupa C

12,30h Volley Star – Morača 2

14h Volley Star – Galeb 3

15,30h Galeb 3 – Morača 2

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button