Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)NovostiPrvenstvoSlajder

Od petka 13. kolo Prve lige za odbojkašice

U petak, 24. februara, utakmicom između Herceg Novog i Rudara, počeće 13. kolo Prve lige. Utakmica se igra od 17 časova u SC Igalo. Istog dana, od 20 časova sastaće se Budućnost Bemax i Morača u sali Medicinske škole u Podgorici. Ovaj meč moći ćete da pratite uživo putem live streama na mnesport.me.

U subotu, 25. februara, u SC Nikšić, od 16 časova na teren će izaći Nikšić i Gorštak, dok će se sat vremena kasnije (17h) sastati Galeb i Gimnazijalac u SD “Topolica”.

Poslednja utakmica ovog kola igra se u nedelju, 26. februara, od 18 časova, između ekipa Budvanska rivijera Budva i Luka Bar, a ovaj meč moći ćete da pratite uživo putem live streama na mnesport.me.

Sedmi turniri Druge lige u grupi B i C igraju se u nedelju 26. februara. Šesti turnir grupe A odložen je po dogovoru klubova, a odigraće se 04 – 05.03.2017.

7. turnir grupe B igraće se u SC Igalo, a prva na programu je utakmica između Herceg Novog 2 i Albatrosa, koja se igra od 10 časova, u 11h sastaju se Mediteran i Herceg Novi 2, dok će poslednji meč u na ovom turniru odigrati Albatros i Mediteran od 12 časova.

Sedmi turnir grupe C igraće se u SC “Nikšić”, a prvo će na teren izaći Morača 2 i Volley Star od 17 časova, sat vremena kasnije sastaće se Luka Bar 2 i Morača 2. Od 19 časova meč će odigrati Volley Star i Luka Bar 2.

Prva liga

Petak

17h Herceg Novi – Rudar

20h Budućnost Bemax – Morača – LIVE STREAM!!!

Subota

16h Nikšić – Gorštak

17h Galeb – Gimnazijalac

Nedelja

18h Budvanska rivijera Budva – Luka Bar – LIVE STREAM!!!

Druga liga

Nedelja

Grupa B

10h Herceg Novi 2 – Albatros

11h Mediteran – Herceg Novi 2

12h Albatros – Mediteran

Grupa C

17h Morača 2 – Volley Star

18h Luka Bar 2 – Morača 2

19h Volley Star – Luka Bar 2

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button