Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)NovostiPrvenstvoSlajder

Od petka 12. kolo Prve lige za odbojkašice, meč Morača – Luka Bar uživo (live stream)!

U petak, 17. februara utakmicom između Rudara i Budvanske rivijere Budva startuje 12. kolo Prve lige. Meč se igra u SC “Ada” sa početkom u 19 časova.

Sledeća na programu u petak je utakmica Budućnost Bemax – Galeb, koja se igra u sali Medicinske škole od 20 časova. Ovaj meč moći ćete da pratite uživo preko live streama na OVOM linku.

Preostale utakmice 12. kola igraju se u subotu, 18. februara, a prva na programu je utakmica između Gorštaka i Herceg Novog, koja se igra u sali OŠ “Risto Manojlović” od 16 časova. Od 18 časova, u sali kotorske Gimnazije sastaju se ekipe Gimnazijalac i Nikšić, dok će se od 19 časova, u sali OŠ “Radojica Perović” odigrati meč između Morače i Luke Bar. Utakmicu Morača – Luka Bar moći ćete da pratite uživo i putem live streama na OVOM linku.

Peti turnir u grupi A i šesti turniri grupe B i C igraju se u subotu 18. februara.

U sali OŠ “Salko Aljković” odigraće se peti turnir grupe A, a na teren će prvo izaći ekipe Rudar 2 i Jedinstvo Bemax od 12 časova, sat vremena kasnije sastaće se Jedinstvo Bemax i Ibar. Poslednji meč na ovom turniru igraće se od 14 časova između Ibra i Rudara 2.

Šesti turnir u grupi B igraće se u OŠ “Jugoslavija” u Baru, a prvo će se od 12 časova sastati Mediteran i Galeb 2, zatim će na teren izaći Albatros i Mediteran od 13,15 časova i poslednju utakmicu na turniru odigraće Galeb 2 i Albatros od 14,15h.

U sali OŠ “Radojica Perović” odigraće se šesti turnir grupe C, a prva na programu je utakmica Galeb 3 – Morača 2, koja se igra od 11,30 časova. Od 12,30 časova sastaće se ekipe Volley Star i Galeb 3 i od 13,30h meč će odigrati Volley Star i Morača 2.

Prva liga

Petak

19h Rudar – Budvanska rivijera Budva

20h Budućnost Bemax – Galeb – LIVE STREAM!!!

Subota

16h Gorštak – Herceg Novi

18h Gimnazijalac – Nikšić

19h Morača – Luka Bar – LIVE STREAM!!!

Druga liga

Subota

Grupa A

12h Rudar 2 – Jedinstvo Bemax

13h Jedinstvo Bemax – Ibar

14h Ibar – Rudar 2

Grupa B

12h Mediteran – Galeb 2

13,15h Albatros – Mediteran

14,15h Galeb 2 – Albatros

Grupa C

11,30h Galeb 3 – Morača 2

12,30h Volley Star – Galeb 3

13,30h Volley Star – Morača 2

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button