Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleySlajder

Od četvrtka Festival odbojke na pijesku Krupac 2015 (13-16.avgust)

Odbojkaški klubovi iz Nikšića: OK Nikšić, OK Sutjeska, OK Volley Star, uz pomoć turističko sportskog kompleksa Krupac Mont organizuju Festival odbojke na pijesku, Krupac 2015

Festival će se održati od 13-16. avgusta pored jezera Krupac, a biće zastupljene sledeće aktivnosti:

     –         Mini volley za djecu do 12 godina

     –         Turnir u konkurenciji seniora

     –          Mix turnir (2 takmičarke + 1 takmičar)

     –          Revijalne utakmice veterana

Mini volley za najmlađe će se održati  u četvrtak 13. avgusta, a prijave traju do srijede 12. avgusta do 17:00 časova. Učešće je besplatno. Ovim putem pozivamo sve klubove iz Crne Gore da uzmu učešće i da njihove mlađe kategorije budu dio ove  manifestacije.

Turniri u seniorskoj konkurenciji i Mix su planirani da se održe od 14-16. avgusta.

Prijave traju do četvrtka 13. avgusta do 17:00 časova. Svi zainteresovani  mogu da dobiju više informacija direktno kod organizatora na tel. 067/ 411-742, 068/733-183

U okviru revijalnih utakmica planirano je da bivši igrači odigraju utakmicu.

Seniorski turnir će ujedno biti i V kolo Otvorenog prvenstva Crne Gore u odbojci na pijesku koji realizuje u okviru projekta “Raširimo mrežu”.

Cilj ovog projekta je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku. Projekat »Raširimo mrežu«  je podržan od strane Svjetske odbojkaške federacije FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV.

beach volley turnir krupac 2015 odbojka na pijesku niksic crna gora montenegro

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button