Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Obavještenje za odbojkaške klubove

Obavještavamo Vas da je, na osnovu zaključaka Nacionalnog koordinacionog tijela, Ministarstvo zdravlja Crne Gore dana 10.03.2020.godine donijelo naredbu o stupanju na snagu odluke o zabrani održavanja sportskih manifestacija sa prisustvom publike. Dakle, sportski događaji, nacionalni i međunarodni, održavaju se bez prisustva publike. Eventualni dolazak timova iz najpogođenijih područja se odlaže do daljnjeg.

Iz tog razloga, svi klubovi domaćini u obavezi su da prilikom najava utakmica obavijeste da će se one igrati bez publike i da zabrane ulazak na tribine gledaocima do daljnjeg, tj. do zvaničnog okončanja ove mjere od strane nadležnih institucija.

U trenutku kada državi prijeti gotovo izvjesna importacija novog koronavirusa poseban akcenat se mora staviti na individualnu odgovornost i ponašanje svakog pojedinca i nepoštovanje ovih mjera podliježe zakonskoj odgovornosti.

Odbojkaški savez Crne će pratiti situaciju u narednom periodu i eventualno, shodno potrebi, donijeti nove odluke, na osnovu preporuka nadležnih državnih organa.

Sve dodatne instrukcije možete pronaći na sajtu Ministarstva zdravlja: http://www.mzdravlja.gov.me/vijesti/222635/Crna-Gora-uvodi-preventivne-mjere-na-zastiti-od-sirenja-virusa-COVID-19.html

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button