Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeOSCGŠkola odbojke

O.K. Akademija uskoro počinje sa radom

Akademija je novoformirani odbojkaški klub na teritoriji Podgorice koji će se isključivo baviti radom sa mladjim kategorijama (dječaci i djevojčice od 9-14 godina).

Klub je oformljen na inicijativu bivših reprezentativaca SCG Milana Markovića i Časlava Peroševića, koji će upravljati klubom, kao i radom sa djecom.

Akademija će zvanično početi sa radom od 1. oktobra a treninzi će se održavati u O.Š. “Dragiša Ivanović” kao i u O.Š. “21. maj”.

– Naš glavni cilj je da pokušamo da približimo odbojku kao sport djeci i njihovim roditeljima, shodno tome poslednjih 10-tak dana obišli smo nekoliko škola i družili se sa djecom na časovima fizičkog i veoma smo zadovoljni prvim reakcijama.

akademija

“Bavljenje odbojkom u mlađim uzrastima je izuzetno korisno za djecu prije svega zbog razvoja motoričkih sposobnosti kao i brzine i gipkosti, mi ćemo sve to pokušati da im  prikažemo na jedan nov i savremen način kako bi se djeca kroz trening i igru upoznala sa sportom i sto je najvažnije imala pravilan sportski i društveni razvoj u godinama kada im je to najpotrebnije”, zaključili su iz O.K. Akademija.

Prijave se mogu izvršiti na br. telefona: 067 366 845 i 067 202 181.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button