Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderSlike

Novi poraz Crne Gore

Crna Gora je drugu utakmicu odigrala sa reprezentacijom Srbije, koja je iz duela izašla kao pobjednik. Srbija je slavila sa 3:0 (25:7,25:14,25:19)

Od početka utakmice Srbija je dominirala i ubjedljivo slavila u prva 2 seta, dok su u trećem setu naši momci uspjeli da poboljšaju i stabilizuju igru i do 17-og poena imali konstantnu prednost, nakon čega je Srbija povratila igru iz prethodna 2 seta i uspješno okončala set sa 25:19, a time i utakmicu.

“Veoma sam zadovoljan igrom koju smo prikazali, nadam se novim pobjedama i naravno osvajanju zlatne medalje.” – izjavio je selektor srpske reprezentacije Milan Đuričić.

“Srbija ja jedna od reprezentacija koja pretenduje na zlato, tako da je rezultat sasvim realan, s tim da smo mi imali dosta dobre šanse da uzmemo poslednji set i eventualno ostanemo u igri” – izjavio je selektor crnogorske reprezentacije Predrag Ćorluka.

Statistiku meča možete pogledati ovdje: srbija-crna gora statistika 3:0

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button