Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVB

Novi Izvršni odbor i Administrativni Bord FIVB

Svjetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila je da je potvrđen sastav Izvršnog odbora i Administrativnog Borda FIVB na osnovu odluka donetih na 35. Kongresu FIVB, održanom u oktobru u Buenos Airesu.

Dr Ari Grasa da Silva Filjo iz Brazila, predsjednik FIVB, saopštio je da je Kristobal Marte Ofis iz Dominikanske Repbulike prvi potpredsjednik FIVB, Aleksandar Boričić iz Srbije drugi potpredsjednik FIVB, a Roberto Eskobar Gonsales iz Paragvaja blagajnik FIVB. Izvršni odbor ima još 12 članova, a Administratvini Bord još 10 novih članova, odnosno 19 ukupno.

FIVB je saopštio i sastave Komisija (http://www.fivb.com/en/about/news/olympic-champions-join-fivb?id=65710): Tehničke i Trenerske, Medicinske, Komisije za pravila igre i Sudijske, Pravne, Komisije za komunikacije (zajednička Komisija od nekadašnjih Press i Komisije za TV i nove medije), Komisije za razvoj svjetske odbojke, Finansijske, Komisije za beach – volley i Takmičarske, kao i sastave Pravosudnih organa FIVB: Tribunala, Disciplinske komisije, Žalbenog vijeća i Etičke komisije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button