Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Nikola Kažić imenovan za direktora reprezentativnih selekcija

Odbojkaški savez Crne Gore za direktora reprezentativnih selekcija imenovao je Nikolu Kažića, nekadašnjeg odbojkaša i reprezentativca Crne Gore.

Kažić je bio tim menadžer muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Češkoj ove godine.

Kao juniorski reprezentivac bio je dio ekipe koja je osvojila prvu medalju za crnogorsku odbojku na međunarodnim takmičenjima (srebro na Balkanskom prvenstvu za juniore, 2007.godine u Turskoj), a takođe je bio i član kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

Kažić je nekadašnji odbojkaš OK „Budućnost Podgoričke banke“, u periodu 2000-2008, kada je podgorički klub postizao najveće uspjehe i bio redovni učesnik Lige šampiona. U karijeri je još nastupao i za Studentski centar, Studenti iz Tirane i Mornar, a nakon završetka karijere, poslednje dvije godine bio je angažovan kao odbojkaški trener u OK „Blok“ iz Podgorice.

Povezani članci

Back to top button