Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SeniorkeSlajder

Nešić: Zadovoljan sam, ali moramo još da popravimo igru

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore danas je u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2019, odradila zajednički trening sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine u Lukavcu.

U prvoj prijateljskoj utakmici ove dvije selekcije, koja je odigrana sinoć u Lukavcu, slavile su domaće odbojkašice rezultatom 3:2 (25:20, 23:25, 25:23, 19:25, 15:11).

“Ocjenjujem uspješnim završetak prvog dijela priprema sa ove dvije kontrolne utakmice. Zadovoljan sam, iako moramo još mnogo da popravimo našu igru. Trening utakmice su nam ukazale na greške koje moramo ukloniti da bi podigli kvalitet igre”, izjavio je Dragan Nešić, selektor odbojkašica Crne Gore.

Naša selekcija od nedelje pripreme nastavlja u Baru. Prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naše odbojkašice igraće 15.avgusta u Grčkoj. Nakon toga 19. i 22.avgusta igraće u Baru sa selekcijom Ukrajine, odnosno Norveške, a na kraju avgustovskog ciklusa kvalifikacionih utakmica igraće 26.avgusta u Norveškoj. Naše dame očekuju i dvije utakmice u januaru naredne godine, u gostima protiv selekcije Ukrajine i kući protiv Grčke.

FOTO: F.A. Dragec

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button