Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVASlajderU18 (M)

Na kraju Balkanskog prvenstva kadeti poraženi od Rumunije

Poslednjeg dana Balkanskog prvenstva za kadete, koje se odigrava u Dobriču (Bugarska), reprezentacija Crne Gore poražena je u borbi za 5. mjesto od Rumunije rezultatom 3:1 u setovima (25:17, 25:17, 21:25, 25:22).

“Desilo se ono čega sam se i pribojavao. Zadnji dan turnira i propuštena šansa da se nađemo među četiri ekipe, dosta prazni smo ušli u meč. Pravili smo greške na svim elementima, što je pogotovo izraženo bilo u prva dva seta. U trećem setu smo već donekle vratili našu igru i uspjeli da je zadržimo skoro do samog kraja četvrtog seta. Nemam naviku da javno komentarišem suđenje, ali epizoda koju je imao grčki sudija je bila više nego sramna. Jednostvano smo morali da sačekamo ili grešku protivnika ili da mnogo udaljeni od mreže i napadamo i blokiramo. Moram da naglasim da je naša reprezentacija na ovom turniru, bez obzira na šesto mjesto, pokazala velik napredak u svojoj igri, i sigurno će dalji rad sa njima dovesti do boljih rezultata.” izjavio je nakon meča selektor muške kadetske reprezentacije Zoran Vukčević.

Statitstiku meča možete pogledati ovdje.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button