Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVA

Na Kongresu BVA učestvovali Cvetko Pajković i Ivan Bošković

U petak je u Skoplju održan XXII Kongres Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA). Crnu Goru su na Kongresu u glavnom gradu Sjeverne Makedonije predstavljali Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG i član Tehničke komisije BVA. Delegate su pozdravili Aleksandar Boričić, predsjednik Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Ozkan Mutlugil, predjsednik Radne grupe CEV za zonske asocijacije, a u radu Kongresa je učestvovao i Zoran Avramović, predsjednik Komisije za marketing BVA i savjetnik CEV za marketing.

Na Kongresu je odlučeno da se mogući organizatori balkanskih prvenstava 2021. prijave do kraja maja, kada će biti saopšteni datumi i gradovi domaćini. Predloženo je da balkanska prvenstva budu pripremna takmičenja za evropska i svjetska prvenstva, koja će se odigrati ove godine. Delegati Kongresa BVA su donijeli odluku da je ubuduće obavezan “live stream” svih takmičenja Balkanske odbojkaške asocijacije.

Predsjednik OSSM Petar Jovanovski ostaće na funkciji predsjednika BVA do kraja 2021, s obzirom na okolnosti izazvane pandemijom virusa covid-19 i nemogućnost organizovanja Kongresa BVA prošle godine.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button