Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

Morača – Nikšić 3:0

Morača – Nikšić 3:0 (25:16, 25:19, 25:23)

Dvorana: OŠ”Radojica Perović” Podgorica, gledalaca oko 80. Sudije: Batizić Branko i Batizić Sava (oba iz Podgorice)
Morača: Mandić, Budrak, Vukićević, Pejović, Janjević, Matanović, Osmajić, Rovčanin, Đonović i libero Đelević. Trener Radusinović Marko
Nikšić: Nikolić, Petrović, Nedić, Čogurić, Đuričić, Mišović, Pavićević, Milović, Bojić, Sarić, libero Petričević. Trener Bojić Slavko
Za  oko sat vremena, koliko je bilo dovoljno izabranicama trenera Marka Radusinovića, ekipa Morače je uspjela da zabilježi još jednu pobjedu. Gostujuća ekipa iz Nikšića ove sezone pojačana sa Čogurić, Pavićević i Petričević koje su pozajmljene iz OK”MORAČA”, uspjela je u pojedinim trenucima da bude korektan protivnik. Najveću borbenost pokazali su u trećem setu kada su igrale ravnopravno do 20 poena. U domaćoj ekipi trener je svima pružio šansu, tako da je večeras  i debitovala petnaestogodišnja Vukićević Marija.
U gostujućoj ekipi dobru partiju je pružila pored standarne Sarić koja igra srednjeg blokera takođe i libero Petričević.
U domaćoj ekipi svi su igrali na veoma visokom nivou i opravdali ulogu jednog od favorita za najviši plasman.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button