Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU22 (M) - Mlađi seniori

Mlađi seniori počeli pripreme za Evropsko prvenstvo

Muška U22 odbojkaška reprezentacija Crne Gore, nakon obavljenih ljekarskih pregleda u Podgorici, otputovala je za Nikšić, gdje će odraditi prvi dio priprema za istorijski nastup na U22 Evropskom prvenstvu 2022.

Naši odbojkaši biće smješteni u hotelu “Onogošt”, dok će treninge obavljati u Sportskom centru “Nikšić” uz podršku Opštine Nikšić i u teretani “City Fitness”, koja je takođe podržala našu U22 selekciju.

Drugi dio priprema izabranici selektora Balše Radulovića će odraditi u Kolašinu od 26. juna gdje će boraviti do 10.jula, kada je planiran odlazak na Evropsko prvenstvo.

Selektoru Raduloviću u radu će pomagati pomoćni treneri Miloš Marković i Miljan Bošković, kao i fizioterapeut Jakša Šestović.

Prvo Evropsko prvenstvo 2022. za mlađe seniore odigraće se u Tarnovu, u Poljskoj od 12. do 17. jula, a naši mladi odbojkaši igraće u grupi B protiv selekcija Italije, Holandije i Turske. U grupi A će igrati Poljska, Francuska, Srbija i Austrija.

“Danas krećemo zvanično sa pripremama za Evropsko prvenstvo, koje će se od 12. do 17. jula održati u Poljskoj. Igrači su dobili program za individualni rad u prethodnoj sedmici, tako da vjerujem da su na pripreme došli relativno spremni. Pripreme smo podijelili na dva dijela. Prvi dio koji ćemo odraditi u Nikšiću posvetićemo podizanju fizičke spreme i radu na tehnici, dok ćemo drugi dio priprema drugu i treću sedmicu pred odlazak na Evropsko prvenstvo provesti u Kolašinu, gdje ćemo se fokusirati na taktici i uigravanju ekipe. Nažalost, nismo u mogćnosti da organizujemo nijedan kontrolni meč, s obzirom da smo imali neku namjeru da odigramo par prijateljskih  utakmica u Austriji, prije samog odlaska za Poljsku, međutim, na kraju se to izjalovilo. Vjerujem da nam neće nedostajati motiva na samom Evropskom prvenstvu da pružimo maksimum od sebe i da će kompletne pripreme proteći u najboljem mogućem redu kako bi što spremnije dočekali samo Evropsko prvenstvo”, kazao je selektor Radulović.

SPISAK ZA PRIPREME MLAĐIH SENIORA:

TEHNIČARI:
Danilo Dubak (Budućnost volley)
Rastko Milenković (Budva)
Avram Božović (Galeb Liko Soho Group)

KOREKTORI:
Đorđe Jovović (Budućnost volley)
Miro Miljanić (Budva)

PRIMAČI SERVISA:
Nemanja Peruničić (ACH Ljubljana)
Vukašin Cimbaljević (Vojvodina)
Milan Rovčanin (Jedinstvo)
Lazar Cimbaljević (Galeb Liko Soho Group)
Filip Mašković (Budućnost volley)

SREDNJI BLOKERI:
Matija Ćinćur (Budućnost volley)
Stefan Femić (Jedinstvo)
Ognjen Perunović (Budućnost volley)
Srđan Petrović (Galeb Liko Soho Group)
Nikola Đurović (Jedinstvo)

LIBERI:
Miloš Kosović (Dubočica)
Danilo Krivokapić (Budva)

Povezani članci

Back to top button