Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU22 (M) - Mlađi seniori

Mlađi seniori u Italiji na evropskim kvalifikacijama

U22 muška reprezentacija otputovala je za italijanski Marsikovetere na turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, koje se igra u Holandiji. Selekcija Miljana Boškovića je u grupi A, a osim domaćina, selekcije Italije, igraće i sa reprezentacijama Bugarske i Luksemburga.

“Poslije deset dana priprema u Kolašinu, konačno je došao dan da krenemo na put za Italiju. Momci su spremni, radili smo naporno tokom prethodnog perioda kako bismo se što bolje pripremili za kvalifikacioni turnir u Italiji. Iako nas čeka teška grupa, u kojoj su Bugarska, Italija i Lusemburg, nadam se da ćemo se pokazati u što boljem svijetlu i predstaviti svoju državu na najbolji način”, kazao je selektor Bošković pred polazak.

U stručnom štabu Miljana Boškovića su pomoćni trener Jovan Radulović i statističar Luka Zucović, a sa selekcijom je na turnir otputovao i direktor reprezentacija, Nikola Kažić.

Prvi rival “crvenima” biće Bugarska, u petak, 21. jula, od 16 sati. Meč sa domaćinom naše igrače rođene 2003. godine i mlađe očekuje u subotu, 22. jula, dok će kvalifikacije zaključiti u nedjelju, utakmicom sa Luksemburgom.

Na Evropskom prvenstvu naredne godine, uz organizatora, selekciju Holandije, mjesto će obezbijediti pobjednici pet grupa kao i dvije najbolje plasirane selekcije.

TEHNIČARI:

Avram Božović (Budućnost volley)
Bogdan Jaćimović (Top volley)

KOREKTORI:

Vukašin Cimbaljević (Vojvodina, Srbija)
Miro Miljanić (Budva)
Stefan Femić  (Jedinstvo)

SREDNJI BLOKERI:

Matija Ćinćur (Budva)
Nikola Đurović (Jedinstvo)
Srđan Petrović  (Jedinstvo)

PRIMAČI SERVISA:

Milan Rovčanin (Jedinstvo)
Lazar Cimbaljević  (Jedinstvo)
Filip Mašković (Budućnost volley)
Nikola Vukčević (Top volley)

LIBERA:

Danilo Krivokapić (Budva)
Damir Ćatović (Jedinstvo)

Povezani članci

Back to top button