Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Razno

Mladi “gusari” za novu sportsku istoriju svog grada i odbojke u Crnoj Gori!

U jednom od najstarijih gradova na jadranskoj obali (Ulcinj) već pet mjeseci odbojka neodoljivo osvaja srca budućih mladih odbojkaša i odbojkašica.Sve je počelo ne tako davno, kroz želju dvojice entuzijasta da sekonačno počne sa sistematskom i planskom edukacijom kada je ovaj sport u pitanju.

Uz tehničku i stručnu pomoć Odbojkaškog Saveza Crne Gore i Omladinskog odbojkaškog kluba “Mrkojevići” skromno se počelo sa radom u klubu koji će se zvati “Ulcinj”, i koji će uskoro naći svoje mjesto pod krovom svog matičnog saveza.

S ozirom da je odbojka vizuelno atraktivan, a tehnički itekako zahtijevan sport prva selekcija dječaka i djevojčica pravljena je po jednom kriterijumu, da u ovaj klub počnu trenirati dejca koja to
istininski žele i vole.

Uz taj kriterijum nadamo se da će se kroz prva takmičenja i nadigravanja preko mreže treneri Elvir Bajramović i Vukašin Radošević imati slatke trenerske “muke” pri formiranju prvih mlađih selekcija ovog kluba.

Grad Ulcinj od ovog momenta ima veliku obavezu da se uz ostale sportove koji su zastupljeni u istom, posebna pažnja obrati i na odbojkški sport, jer to je u interesu svih.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button