Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropska liga 2014SenioriSlajdertiker

Minić: Imamo veliku želju da dođemo do finala

Naši najbolji odbojkaši doputovali su juče u Skoplje i nakon što su se smjestili u hotel Kontinental, odradili su trening u školskoj sali “Nezavisna Makedonija”, jer dvorana u kojoj treba da nastupaju (Boris Trajkovski) još uvijek nije bila dostupna. 

Odbojkaši Crne Gore odradiće danas trening u dvorani “Boris Trajkovski”, a takođe će i sjutra prije utakmice imati još jedan trening, kako bi se što bolje navikli na dvoranu i pripremili za utakmicu.

“Sigurno da nas čeka vrlo teško i neizvjesno polufinale protiv reprezentacije Makedonije, jer je to reprezentacija sastavljena od iskusnih igrača od kojih su nekoliko njih nosioci igre u svojim klubovima, prije svih mislim na Simovskog i Gjorgijeva. Mislim da će njihova igra umnogome zavisiti od igre njih dvojice. Što se tiče nas, mi smo ispunili naš cilj zacrtan prije početka Evropske lige, a to je bio plasman u polufinale, ali daleko od toga da se zadovoljavamo tim, imamo veliki motiv i želju da odigramo što bolje i pokušamo da dođemo do finala, što bi bio odličan rezultat i nagrada za tri mjeseca veoma napornog rada” – kazao je Aleksandar Minić, korektor naše reprezentacije.

Utakmica između Makedonije i Crne Gore igraće se sjutra od 20 časova. Sudiće Poljak Barkijevic i Mađar Adler.

mkd mne

Osim 12 igrača, za Skoplje su otputovali i selektor Slobodan Boškan, pomoćni trener Vladimir Racković, kondicioni trener Slobodan Aćimov, fizioterapeut Zdravko Filipović, statističar Vladimir Popov i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button