Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Reprezentacija

Miladinović odredio spisak za pripreme U17 reprezentacije

Selektor U17 ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Mladen Miladinović saopštio je spisak odbojkašica za pripreme za 1.rundu Zonskih kvalifikacija za U17 Evropsko prvenstvo 2023, koja će se odigrati 18-22. januara 2023. godine u Ankari (Turska).

Okupljanje U17 ženske reprezentacije zakazano je za 10. januar u hotelu “VOCO Podgorica”, a selektoru Miladinoviću u radu će pomagati pomoćni treneri Luka Bogojević i Marko Blagojević.

Na kvalifikacionom turniru će pored reprezentacije Crne Gore, učestvovati i selekcije Turske, Rumunije, Bugarske, Grčke, Kosova i Moldavije. Direktan plasman izboriće samo prvoplasirana ekipa, dok će naredne 4 selekcije po plasmanu izboriti 2.rundu kvalifikacija, koje će se igrati u aprilu 2023.godine.

Evropsko prvenstvo 2023. u konkurenciji pionirki (odbojkašice rođene 2007. i mlađe) odigraće se od 11. do 22. jula 2023. u Vrnjačkoj Banji (Srbija) i Bekeščabi (Mađarska) uz učešće 16 reprezentacija.

Spisak za pripreme:

TEHNIČARI:

Kristina Vukčević (Budućnost volley)
Staša Knežević (Luka Bar)

PRIMAČI SERVISA:

Darja Popović (Budućnost volley)
Marija Popović (Morača)
Sara Belojević (Budućnost volley)
Marija Nikezić (Luka Bar)
Lina Milivojević  (Akademija)

SREDNJI BLOKERI:

Lana Maković (Luka Bar)
Sara Lopičić (Akademija)
Lana Rakočević (Budućnost volley)
Anastasija Bogojević (Morača)

KOREKTORI:

Andrijana Merdović (Jedinstvo)
Zana Čakar (Rudar)

LIBERA:

Dina Čičić  (Budućnost volley)
Ivana Šebek (Jedinstvo)

Povezani članci

Back to top button