Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

Međunarodni Festival odbojke na pijesku, Krupac 2016

Odbojkaški klubovi iz Nikšića: OK Nikšić i OK Sutjeska uz pomoć turističko sportskog kompleksa Krupac Mont organizuju Međunarodni Festival odbojke na pijesku, Krupac 2016.  Festival će se održati od 12-14. avgusta pored jezera Krupac, a biće zastupljene sledeće aktivnosti:

–          Mini volley za djecu do 14 godina

–         Turnir u konkurenciji seniora

–          Revijalne utakmice veterana

 

Mini volley za djecu do 14 godina starosti  je planiran da bude održan u petak 12. avgusta, sa početkom u 10:00h.

Ovim putem pozivamo sve klubove iz Crne Gore da uzmu učešće o ovoj manifestaciji.

Turnir u seniorskoj konkurenciji će se održati  u subotu sa početkom u 10.00h kad su planirani mečevi po grupama dok su za nedelju zakazani polufinalni susreti  i finalni meč.

Organizator je za najbolje učesnike  obezbijedio novčane i robne nagrade, dok je za najmlađe učesnike obezbijeđen prigodan zabavni program sa puno zabavnih iznenađenja.

Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 067/411-742.

U okviru revijalnih utakmica planirano je meč bivših igrača.

Međunarodni Festival odbojke na pijesku, Krupac 2016 se realizuje uz tehničku pomoć i podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore a sve  u okviru projekta “Raširimo mrežu”. Cilj ovog projekta je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku. Projekat »Raširimo mrežu«  je podržan od strane Svjetske odbojkaške federacije FIVB i Evropske odbojkaške federacije CEV.

 

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button