Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleyMediteranske igre na pijeskuSlike

Medenica, Marojević i Pješčić na Mediteranskim igrama na pijesku u Patri

Crnogorski sportisti kreću na II Mediteranske igre na pijesku (II Mediterranean Beach Games, Patras 2019).

Igre će se održati u gradu Patrasu u Grčkoj, gdje će biti otvorene svečanom ceremonijom 25. avgusta i trajaće do 31. avgusta.

Na njima će učestvovati 26 zemalja, među kojima je i Crna Gora, kao i zemlje iz regiona. Tokom Mediteranskih igara na pijesku, takmičari će se nadmetati u 11 sportskih disciplina, od kojih Crna Gora učestvuje u odbojci na pijesku.

Naš tim predstavljaće Vuk Medenica i Aleksandar Marojević, na čelu sa trenerom i šefom misije Nikolom Pješčićem.

Tim povodom, predstavnici kompanije Jugopetrol AD EKO benzinske stanice, zvanično gorivo Crnogorskog olimpijskog tima, su ispratili sportiste, poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

Kompanija Jugopetrol AD EKO benzinske stanice podržava razvoj sporta kroz brojne projekte i podršku Crnogorskom olimpijskom komitetu.

„Kao sponzor COK-a, veliko nam je zadovoljstvo što nastavljamo sa podrškom našim sportistima koji će učestvovati na Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj. Zajedno treba da radimo na većoj popularizaciji sporta, podršci mladim talentima za postizanje boljih rezultata i mogućnosti da zajedno sa drugim sportistima učestvuju na velikim sportskim takmičenjima.

Crnogorskim sportistima želimo uspješno takmičenje i nadamo se da će ostvariti sjajne sportske rezultate“, saopštio je ovom prilikom direktor operativnih poslova i logistike kompanije, gospodin Veselin Gačević.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button