Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU18 (Ž)

Masoničić: Zlato plod dobrog rada u prethodne dvije godine

Nikola Masoničić, selektor naših kadetkinja, vodio je našu reprezentaciju do prvog zlata na Balkanskim prvenstvima u ženskoj konkurenciji.

Naše djevojke su u Đakovici ostvarile pet pobjeda u isto toliko mečeva.

“Drago mi je što je baš ova generacija uspjela da osvoji prvo zlato za žensku odbojku u crngorskoj reprezetativnoj odbojci, na Balkanskim prvenstvima. Mislim da smo od početka, prije dvije godine, kada smo se prvi put skupili i počeli da radimo, mislim da smo tada napravili pravu selekciju i zlato je plod tog rada. Mislim da smo za ovih sedam dana priprema, kao i za vrijeme turnira u Italiju, odradili veoma dobar posao. Na prijateljskom turniru u Italiji smo bili i probali sve varijante što i kako treba da radimo. Mislim da smo sasvim zasluženo osvojili Balkanijadu. Zahvalio bih Odbojkaškom savezu Crne Gore koji nam je obezbijedio sve uslove za rad, a prije svega bih zahvalio djevojkama koje su najzaslužnije za ovaj uspjeh”, izjavio je selektor Nikola Masoničić.

Masoničiću su u radu pomagali i pomoćni treneri Marko Blagojević i Milan Franović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button